Peggen Januar 2011

4
HAUGALAND GOLFKLUBB & SVEIO GOLFPARK Peggen klubbavis for golfspillere på Haugalandet Januar 2011 REDAKSJON KONTAKT Halvor Eilerås Eirik Søndervik Leder [email protected] Lars Tveter Halvor Eilerås Klubbsekretær [email protected] Gavin Hinds Gavin Hinds PGA Professional [email protected] Lars Tveter Daglig leder [email protected] Utgiver: Haugaland Golfklubb Organisasjonsnr: 994563025 Bankkonto: 3240060820 Internett www.haugalandgolf.no

description

Haugaland Golfklubb klubbavis januar 2011

Transcript of Peggen Januar 2011

Page 1: Peggen Januar 2011

H A U G A L A N D G O L F K L U B B & S V E I O G O L F P A R K

P e g g e n

k l u b b a v i s f o r g o l f s p i l l e r e p å H a u g a l a n d e t

J a n u a r 2 0 1 1

R E D A K S J O N K O N T A K TH a l v o r E i l e r å s E i r i k S ø n d e r v i k L e d e r e r i k a n d r e a s @ g e t m a i l . n o

L a r s T v e t e r H a l v o r E i l e r å s K l u b b s e k r e t æ r k l u b b @ h a u g a l a n d - g o l f . n o

G a v i n H i n d s G a v i n H i n d s P G A P r o f e s s i o n a l g a v i n @ s v e i o g o l f p a r k . n o

L a r s T v e t e r D a g l i g l e d e r l a r s @ s v e i o g o l f p a r k . n o

U t g i v e r : H a u g a l a n d G o l f k l u b b O r g a n i s a s j o n s n r : 9 9 4 5 6 3 0 2 5 B a n k k o n t o : 3 2 4 0 0 6 0 8 2 0 I n t e r n e t t w w w . h a u g a l a n d g o l f . n o

Page 2: Peggen Januar 2011

Preparerte Skiløyper

Snøen ligger hvit utover vår ellers grønne og frodige golfbane i Sveio.

I år som ifjor har vi fått preparert ski-løyper rundt folkestien på Sveio Golf-park. Dermed har alle en mulighet til å benytte seg av det flotte skiværet nå som golfbanen tar en liten pause til våren kommer. Ta med venner og familie ut, og ta en tur på et unikt na-turområde.

Nye nettsider

Vi har hatt stor trafikk på våre nett-sider i året som gikk. I overkant av 85.000 treff totalt, og et snitt på 7200 treff i måneden viser at det er stor in-teresse for hva som skjer på området. Som de fleste har fått med seg har vi satset stort på informasjon til våre medlemmer i år.

Dette har gitt økt aktivitet i turne-ringer og andre arrangement som temakvelder o.l. Vi opplever dette høyst gledelig og ønsker å «pusse opp» www.hauga-landgolf.no, og skifter nettsideleve-randør i god tid før sesongen starter opp i 2011.

Ved å skifte plattform får vi mulig-heten til å ta klubben og banen et stort steg videre i markedsføring av golf i Sveio. I tillegg åpner det seg flere muligheter til å få frem nyheter i forbedret grafisk kvalitet og design. Nytt av året vil være bl. a videosnut-ter på nettsiden, blogg og mye mye mer. Vi håper du som medlem får stor glede av den nye nettsiden og at dere finner produktet værdig vår flotte klubb og golfbane. Arbeidet er godt i gang og vi håper å kunne ha siden oppe å gå i løpet av februar måned.

Haugaland Golfklubb og Sveio Golf-park takker deg og din familie for året som ligger bak oss, og ønsker dere et riktig godt nytt år!

Vi ser frem til å se dere igjen her på golfbanen i 2011. Mvh alle oss her i Sveio

Aktivitetsplan Januar 2011

Mandag- Seniortrening, innendørs på klubb huset 10, 17, 24, 31

Søndag- Vinterkarusellen terrengløp 9- Årsmøte Haugaland Golfklubb 30

Åpningstider Proshop

f.o.m 3. januarMandag - Fredag - 08:00 - 16:00

Lørdager - Søndager- Åpningstider vil oppdateres regel-messig på nettsiden!

Støtt Haugaland Golfklubb

org nr: 994 563 025

H A U G A L A N D G O L F K L U B B K L U B B A V I S J A N U A R 2 0 1 1

PeggenJanuar

Page 3: Peggen Januar 2011

H A U G A L A N D G O L F K L U B B K L U B B A V I S J A N U A R 2 0 1 1

Page 4: Peggen Januar 2011

Du er herved Invitert!Et naturlig ledd i klubbens utvikling og medlemmenes sosiale tilyknytt-ning til klubben er å tilby Golf reiser til våre samarbeidspartnere og øv-rige medlemmer. Derfor har vi plan-lagt en ny golftur!

Vi starter med 16 plasser på denne turen og håper på positive tilbake-meldinger som gjør dette til en suk-sess.

Vi besøker Polaris World på Costa Blanca. Området kan friste med 5 baner designet av golfsportens mest-vinnende spiller igjennom tidene ”The Golden Bear” Jack Niclaus.

ReisenVi flyr fra Haugesund med Ryanair onsdag den 23. februar med retur søndag 27. februar. Ved ankomst Ali-cante Flyplass blir vi kjørt til La Torre Golf Resort hvor vi innkvarterer på områdets 5-stjernes hotell.

OvernattingVi bor sentralt med høy standard på Intercontinental La Torre hvor den ene banen vi skal spille ligger rett utenfor hotellvinduet. Hotellet kan bl.a. by på Spa og fitness senter som er åpent 24 timer i døgnet og 25 me-ters oppvarmet innendørs basseng.

Videre har hotellet tre restauran-ter, en Asiatisk, en med tradisjonell spansk mat i tillegg til en Bar & Grill som ligger ved utendørs bassenget til hotellet. På resorten er det I tillegg til hotellet og golfbanen en egen by-kjerne med restauranter, barer, shop-ping og supermarked.

GolfDen ene banen vi skal spille heter La Torre og ligger ved hotellet. Den er ikke særlig lang, men byr på noen krevende hull, der bl.a. par 3 hullene er krevende med mye vann i spill. Slik at på denne banene er det høyst nødvendig å slå presise utslag så vel som å være litt kreativ i måten man velger å spille banen.

Den andre banen vi kommer til å spille under vårt besøk i Polaris World er El Valle. Banen ligger i et nydelig ørkenlandskap ikke ulikt ”Dove Mountain” i Arizona som ble velkjent under Accenture Match Play turneringen som spilles på PGA turen. Dette er en bane med litt mer

lengde som byr på nydelig landskap og slående utsikt.

PrisInkludert i prisen på kr 6250,-- 3 greenfees- Fly t/r golfbag inkludert- 4 netter m/halvpensjon- Transport flyplass / hotell

- Tillegg enkeltrom 1500,-

PåmeldingPåmelding innen 1. februar på [email protected] eller tlf 53 74 20 20.

For at Haugaland Golfklubb skal få booket flybilletter er det nødvendig med en del informasjon, adr, fød-selsdato, tlf nummer, etc.

Husk Rayanair sine regler for baga-sje.

Med vennlig hilsenOss i Sveio

H A U G A L A N D G O L F K L U B B G O L F R E I S E R 2 0 1 1

Bli med på golftur tilPolaris World, Spania