V de pasqua

Post on 12-Apr-2017

177 views 0 download

Transcript of V de pasqua

DIUMENGE V DE PASQUA

Bon dia. Avui la paraula de Déu ens parla d'amor. Jesús mateix ens parla d'amor. I molt adequat que el Mestre ens ho recordi perquè vivim en un moment en què la violència-terrorisme, guerres, violència domèstica - està molt present en les nostres vides, amb el corresponent deteriorament de l'amor. Jesús vol dir-nos en què consisteix la victòria de l'amor: viure, treballar, estimar, esforçar-se pel bé dels altres, tenint present que no podrem aconseguir la pau sense amor.

L'església d'avui igual que fa més de dos mil anys està impregnada de la desconfiança dels que han tingut una experiència amb Jesús i han deixat la vida de vici o de fer el mal per donar testimoni, predicar i evangelitzar.

Avui més que mai hem de recordar que l'amor no vol paraules, sinó obres. Que la caritat, l'amor, no es realitza amb la boca sinó amb les mans i el cor. Que una oració per molt bonica que sigui, perd la seva validesa, si en el nostre cor hi ha rancúnies, enveges, recels, maldat.

Jesús ens convida a estar units a ell i en comunió amb els germans mitjançant la fe i l'amor.

Al.leluia, som a la casa del Senyor.

He vist que naixia una font d’aigua, del costat dret del santuari, Al.leluia. I tots aquells que ha tocat aquesta aigua s’han salvat, i diuen: Al.leluia, Al.leluia

Aspersió amb l’aigua

SALM RESPONSORIAL

Beneiré el vostre nomper sempre, Déu meu

i Rei meu.

MISERICORDIASDOMINI,

IN AETERNUMCANTABO

CANT DE PAU La vostra pau Senyor,il.lumini el nostre camí.La vostra pau Senyor,

és la llum que ens guia.

Doneu-nos la pau,la vostra pau,Senyor Jesús,

doneu-nos pau

Per vós, Senyor

Mantindrem, eternament nou,el manament que vós ens vàreu deixar:estimar sense mirar estimar, sense comptar les horesestimar, amb cor i des del corestimar, buscant el bé del contrariestimar, buscant-vos en el germà

Per Vós, Senyor. Amén

●Rosa d’abril, morena de la serra de Montserrat, estel

Il.lumineu la catalana terra,Guieu-nos cap al cel,Guieu-nos cap al cel.

CANT FINAL